Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Advent na Chvalském zámku

Advent na Chvalském zámku

Adventní program Chvalského zámku opět v novém! Letos se můžete těšit na vánoční nádvoří se slavnostní atmosférou, stromky, koledami, teplým voňavým občerstvením a na betlém Heleny Zmatlíkové! Vstup na nádvoří je zdarma.
4. adventní neděli 24.12. bude zámek uzavřen. Výměnou za to jsme ovšem pro vás o každém adventním víkendu připravili předvánoční program s pravou adventní náladou. Můžete se těšit na vánoční tvůrčí dílny : výrobu svíček a výrobu a pečení tradičních tlačených perníků! V sobotu 23.12. odpoledne vás pak zveme k předvánočnímu setkání se zpíváním koled a betlémským světlem.

O první adventní neděli se můžete těšit na tradiční adventní trhy na Chvalské tvrzi a rozsvícení vánočního stromu.

Nebude chybět návštěva Lucií, tvůrčí Vánoční veselí Mumraje v Kočárovně Chvalského zámku, Ježíškova pošta a bohatý hudební doprovodný program u příležitosti rozsvícení vánočního stromu!

Druhou adventní neděli vás na zámku kromě slavnostního vánočního nádvoří a stánků s teplým občerstvením čeká vánoční workshop výroby svíček! 

Vyrábět se budou klasické svíčky lodičky do ořechových skořápek i svíčky motané z včelího vosku. Cena workshopu (příspěvek na materiál) je 50,- Kč. Tvořit se bude v teple Kočárovny pod vedením zkušeného lektora.

Od 13 do 18 hodin budou otevřeny stánky s teplým voňavým občerstvením: svařák, trdelník a zámecká kavárna.

Vstup na vánoční nádvoří je zdarma. Nádvoří je vyjmuto z návštěvního okruhu zámku, a vy tak můžete přijít načerpat slavnostní atmosféru a potkat se s přáteli u svařáku či trdelníku kdykoliv během odpoledne, a to i opakovaně.


Termíny akce:

02. 12. 2023 / 09:00 - 23. 12. 2023 / 18:00

Tagy:

v Praze
prohlídka
s průvodcem
doprovodný program

Pořadatel:

Chvalský zámek
CHZ_Adventni_trhy
Doporučujeme

Loading...