Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 09/2019

Milí čtenáři,
čas se nezastaví, i když bychom si to někdy velmi přáli, a žene nás dál a dál. Za novými životními zkušenostmi, zážitky, vítězstvími i porážkami. Boj je to neustálý. Pokud se ale máme stále na co těšit, je tu naděje, že život není marný.
Po úvodním zamyšlení bych vás ráda pozvala na zahájení divadelní sezony, které se odehraje 3. září na náměstí Václava Havla u Národního divadla pod názvem NDfest. Jsou pro vás přichystány koncerty hudebních skupin, program pro děti, občerstvení a mnohá další lákadla. Neváhejte a přijďte.
V kinech se můžeme těšit na několik zajímavých premiér, mezi jinými na nový film Václava Marhoula Nabarvené ptáče s vcelku hvězdným obsazením. Kdo četl literární předlohu, asi bude vědět, nač se připravit. Jinak bych ráda upozornila, že snímek je opravdu jen pro silné povahy, přestopřeji intenzivní prožitek.
Na závěr vám doporučím návštěvu cyklu nedělních koncertů v Zoologické zahradě v Troji, které se konají každou neděli u Gočárových domů. Podrobný program najdete v rubrice Volnočasové aktivity.
Přeji příjemné babí léto a ještě lepší podzim.

Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...