Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Knihy pro tvořivé děti

Knihy pro tvořivé děti

Malé rodinné nakladatelství Panák, papírový nápadník vzniklo před 7 lety, kdy se majitelé rozhodli připravit knížky pro děti předškolního a mladšího školního věku. Zkušenosti s tímto oborem neměli žádné, ale měli velkou chuť pustit se do nové zajímavé činnosti.

Výsledkem jsou tři hotové tituly s názvy Pravěk, Karneval a Toaletní divadlo. Počtem vydaných titulů je to tedy super mini nakladatelství. Autorské knížky navazují na předchozí práci, kdy byly připraveny čtyři publikace u jiného nakladatele, které jsou podle všeho již rozebrány. V knížkách nakladatelství objevíte návody na výrobu papírových figurek. Návody jsou doplněny veselými veršíky a barevnými obrázky. Co knihy dětem přinesou? Při vystřihování si zdokonalí jemnou motoriku, s básničkami si rozšíří slovní zásobu a při hraní pohádek si zlepší souvislé vyjadřování. V dnešní uspěchané době možná i někteří dospěláci ocení čas společně strávený s dětmi. Knížky by měly být pro děti inspirací a podněcovat jejich fantazii při vlastní tvorbě. Publikace jsou vhodné pro děti od pěti do devíti let, ale s pomocí dospěláků zvládnou práci i mladší kamarádi. Uplatní se také jako pomůcka pro výuku v mateřských školách a obsahují seznamy věcí, které budete při práci potřebovat a šablony s pracovními postupy.

Originální knížky s výtvarnými nápady pro radost a zábavu, ve kterých najdete vyobrazení různých zvířátek, človíčků a dalších předmětů, které všichni známe a používáme, doplněné veselými básničkami.

-ab-, foto © Panák, papírový nápadník

toaletni_02 kopie.jpeg toaletni_03.jpeg
Doporučujeme

Loading...