Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 12/2019

Milí čtenáři,
mám čím dál intenzivnější pocit, že jakákoliv úvaha o plynutí času je prostě k ničemu. Nikdo ho zatím nedokáže zastavit, vrátit či zrychlit. Je to jen ryze subjektivní dojem každého z nás. Každopádně se opět blíží sváteční dny a já jen doufám, že je prožijete co nejlépe ve společnosti svých nejbližších, v příjemné a klidné atmosféře. K tomu může přispět i návštěva některé z prosincových kulturních akcí. Inspiraci lze hledat i v rubrice České Vánoce 2019.
V naší největší galerii současného umění Centru DOX můžete až do 20. ledna navštívit výstavu tvorby mezinárodně uznávaného grafika, ilustrátora a autora knih pro děti Petra Síse. Jeho dílo plné fantazie, snění a svobody určitě stojí za vidění.
Barokní orchestr studentů Pražské konzervatoře odehraje 19. prosince společně s naším předním kytaristou Lubomírem Brabcem adventní koncert, který se uskuteční v zajímavém prostoru Barokního refektáře Profesního domu na Malostranském náměstí. Další podrobnosti najdete v rubrice Koncerty pod hlavičkou cyklu Pražské hudební večery.
Pro děti je určen program Vánoce v Muzeu hl. města Prahy, který proběhne 7. a 8. prosince v podobě vánočního bazaru, výtvarných dílen, divadla a koncertu. Více se dozvíte v kapitole Muzea a jste srdečně zváni.
Všem našim čtenářům přeji úspěšný a radostný konec roku a klidné vánoční svátky.


Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...