Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 12/2015

Milí čtenáři, skoro se mi chce zvolat, že „svět se zbláznil“… Jenže události, které nás dnes tak šokují a zasahují, se v podstatě i v mnohem větším rozsahu děly a budou dít, co byl, je a bude člověk člověkem… Mnozí z nás se snaží tyto negativní jevy vytěsňovat ze svých životů, ale jen do okamžiku, dokud se nás to ovšem přímo osobně nedotkne. Kde ale stále hledat novou naději a radost? Snad v kultuře? Můžeme se pokusit…

Myslím, že velmi příjemné setkání se odehraje 22. prosince na Žofíně, v rámci festivalu Svátky hudby proběhne koncert s Václavem Hudečkem, Gabrielou Beňačkovou, Kühnovým dětským sborem a jejich hosty.

Pokochat krásou se můžete na unikátní výstavě děl italského renesančního umělce Tiziana Vecellia, která se koná až do března příštího roku v Císařské konírně na Pražském hradě.

S dětmi se můžete vydat na Mikuláše do Staré čistírny v Bubenči, kde bude 5. a 6. prosince probíhat celodenní program s prohlídkami, anděly a čerty, opravdovým peklem a živými kapry. Rozptýlí se určitě i rodiče.

Na závěr bych vám ráda popřála klidné vánočním svátky a hodně štěstí v novém roce.

Alice Braborcová

Doporučujeme

Loading...