Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Zaskočte si na Štěstí

Zaskočte si na Štěstí

Divadelní hra režiséra Ondřeje Zajíce v překladu Alexandera Jerie nabídla dvě role. Ženskou roly Luisy Lucii Vondráčkové a Alexandera Hynku Čermákovi. Hlas policistky patří Zuzaně Slavíkové.

Komedie pro ženu i muže, která je svižná, vtipná, ale také nepostrádá vážnější tóny.

Počátkem listopadu se v pražském divadle Palace uskutečnila premiéra hry Štěstí od renomovaného francouzského autora Erica Assouse. Hra vypráví o Luise a Alexanderovi, dvojici, která až po první společně strávené noci zjišťuje, co je ten druhý vlastně zač a co mají, nebo spíše nemají, společného. Povedená komedie, která je vtipná a svižná, plná komických situací, zvratů, ale i míst k zamyšlení. Hlavní devízou představení jsou její dva protagonisté. Pro někoho možná nečekané spojení vždy skvělého Hynka Čermáka a Lucie Vondráčkové, která se na divadelní prkna vrací po 12 letech. Její výkon v roli Luisy předčil očekávání a společně s Hynkem Čermákem tvoří vyrovnanou dynamickou dvojici, kterou vás bude bavit sledovat od začátku do konce.

Tak vezměte svého partnera nebo partnerku do divadla a třeba zjistíte, že máte s postavami něco málo společného. Všichni přece chceme mít trochu toho štěstí.

Pro Pražský přehled, Kateřina Rylichová, foto © Divadlo Palace

palace_02.jpeg palace_03.jpeg palace_04.jpeg
Doporučujeme

Loading...