Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

„Poprvé a naposledy“ v La Fabrice

„Poprvé a naposledy“ v La Fabrice

Soubor současného tance 420PEOPLE s divadlem La Fabrika zve na své nové představení pod názvem Poprvé a naposledy, na které prý nikdy nezapomenete.

„Prvotřídní restaurace, velkolepá tančírna i tajůplný prostor, který už dlouho čeká na otevření… Vintage hits, oslava 60. a 70. let, číšníci v tančírně, tanečníci v restauraci, herci mezi diváky, živá kapela, ale především nečekaní tajemní hosté. To vše a mnohem více na vás čeká pod rouškou tmy s lahví vychlazených bublinek! Na místo, kde se vše odehraje „poprvé a naposledy“, nikdy nezapomenete, to vám garantuji!“, vzkazuje Václav Kuneš choreograf a režisér. V představení kromě členů souboru 420PEOPLE uvidíte Annu Polívkovou, Jakuba Prachaře, Danu Batulkovou, Jana Maxiána, Jiřího Zemana a Marka Zelinku.
Soubor 420PEOPLE již 14 let patří k tomu nejlepšímu, co česká taneční scéna nabízí. Václav Kuneš ho s Natašou Novotnou založili po návratu z jednoho z nejprestižnějších světových souborů tanečního divadla – Nederlands Dans Theater Jiřího Kyliána. Společná vize dala vzniknout značce 420PEOPLE, která v sobě má vepsanou českou telefonní předvolbu. Je spojením profesionality, odvahy a hravosti. Do víceúčelového industriálního prostoru v Holešovicích, který vznikl na počátku dvacátého století propojením továrních objektů, to opravdu velmi láká.

Petra Matznerová, foto © La Fabrika

Představení „Poprvé a naposledy“
Doporučujeme

Loading...